Onze missie

OreikO werd in 2009 opgerichte en is uitgegroeid tot een specialist inzake poetsbruggen en bandenbruggen (schaarhefbruggen) en daarnaast ook twee kolomshefbruggen (twee palenhefbrug) voor zowel de professional als voor de oldtimerfanaat of particulier. Alles staat in het teken van kwaliteit en klantentevredenheid.

De drie Q's die we binnen onze onderneming toepassen zijn "Quality, Quality and Quality", ofwel "Kwaliteit, Kwaliteit en Kwaliteit". Een continu streven naar maximalisatie van kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Eveneens staat productverbetering met hoofdletters in onze missie geschreven.

Dit impliceert dat onze producten nooit de goedkoopste zullen zijn op de markt; desondanks de lage kostenstructuur van de onderneming. Kwaliteit heeft heeft immers ook een prijs. 
Maar deze prijs betaalt zich op korte termijn zeer snel terug; immers veiligheid is onbetaalbaar en defecten doen zich vaak voor op de meest ongeschikte momenten. Daarom willen we enkel kwalitatief goede producten aanbieden.

Tevens streven we steeds om u de beste producten aan te bieden. Feedback en suggesties van klanten zijn essentieel voor ons en worden onmiddellijk doorgespeeld naar de productieafdeling. Innovatie is eveneens belangrijk hierin. Al onze hefbruggen voldoen aan de laatste en strengste CE-normen. Dus keuring door een erkend keuringsorganisme vormt geen enkel probleem.

Daarnaast hebben we nog een aantal producten in het gamma die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor de wederverkoop en groothandel. Tot slot hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment wisselstukken voor zogenaamde 'silent dieselgeneratoren' en hefbruggen.

De kortse weg van productie naar eindverbruiker

Om overtollige kosten te vermijden, kopen we in grote hoeveelheden aan, en dit rechtstreeks bij de fabrikant zonder traders of tussenpersonen die de prijs enkel maar in de hoogte jagen.

Al de processen in onze onderneming en van onze partners zijn gericht op efficiëntie. Hierdoor kunnen we werken in een lage kostenstructuur (bv. geen dure bedrijfsgebouwen, samenwerken met transporteurs die lege retourvrachten hebben etc.) waardoor wij geen onnodige 'overheadkosten' hoeven door te rekenen in de verkoopprijs.

Een winkel? Een dealer?

Wij hebben geopteerd om geen winkelnetwerk uit te bouwen, evenmin te werken met dealers die ook iets moeten verdienen. Dit om de kosten en zo de verkoopprijs te kunnen drukken. Immers, u als klant bent de beste verkoper om nieuwe klanten aan te brengen.

We menen dat op deze website voldoende informatie, details, handleidingen en foto's staan om uw aankoop te evalueren. Uiteraard kan u ons altijd rechtstreeks contacteren voor bijkomende vragen. Indien gewenst kan u wel na afspraak in ons depot in Vilvoorde naar uw gewenst product komen kijken en vervolgens meenemen.

Producten in voorraad, zijn doorgaans binnen 24h verzendklaar. Levering kan op elke plaats in Europa. We werken samen met een zeer efficiënte transporteur die actief is in geheel Europa.

Klantennetwerk

Onze belangrijkste afzetmarkten zijn België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast zijn we ook actief op de volgende markten: Duitsland, Spanje, Zwitserland, Guadeloupe, Ivoorkust,… Mond aan mondreclame is immers het allerbeste verkoopsargument.

Wat met de dienst-na-verkoop?

Het startpunt is kwaliteitsvolle producten verkopen waardoor problemen nog altijd een uitzondering zijn. Het is niet omdat we geen dealers of winkels hebben, dat we de dienst-na-verkoop minimaliseren! Neen, een goede dienst-na-verkoop is zowel binnen als na de garantieperiode belangrijk zodat uw investering optimaal rendeert.

Bij problemen wordt de klant van A tot Z steeds snel geholpen, immers, wij kennen onze producten als geen ander! Wisselstukken zijn voorradig en kunnen zeer snel worden verzonden naar elke klant, desnoods wereldwijd, en dit OOK na de garantieperiode. Hiervoor hebben we ook webshop met wisselstukken.